Dobrodošli! Welcome!

Konoba Veza

Rezervacija

Možete naručiti za van | Tučepi

Provedite večer kod nas uz tradicionalnu, hrvatsku ili mediteransku kuhinju i sve njezine delicije. U našem restoranu Konoba Veza nudimo vam raznovrsna i ukusna jela koja još više gode u ugodnom okruženju. Kada je toplo vrijeme, posjetite našu idiličnu terasu. Jednostavno pobjegnite od vrućine u naše dobro klimatizirane prostorije. Ugodno se kod nas smjestite.

Top restoran sa svestranim jelovnikom

Naša hrvatska i mediteranska kuhinja nudi vam mnoštvo slasnih, svježe pripremljenih obroka. Čak i za naše najizbirljivije goste imamo ogroman broj specijaliteta iz naših vrhunskih delikatesa i naše odlične gurmanske hrane. Uživajte u alkoholnoj pići uz tražena riblja jela ili uz jela s roštilja. Za pravo oduševljenje brinu se naš svježi kruh, naše raznovrsne kolačiće i naše božanstvene deserte između obroka ili kao desert. Više vas ništa ne sprječava da k nama dođete na odličnu večeru. Ulogirajte se na našu gratis WiFi-mrežu i ostanite u kontaktu s vašim prijateljima. Imamo i zaseban dio za pušače.

Alergije ili poseban način prehrane

Kušajte naša raznovrsna i vegetarijanska jela i otkrijte nevjerovatnu raznolikost obroka. Iznenadit će vas koliko je mogućnosti za razmaziti svoje nepce poslasticama, a opet brinuti o svojem zdravlju.

Posebno praktično zahvaljujući našim uslugama dostava

Bez problema ostavite svoj auto na našem besplatnom parkiralištu. Posebno pristupačno za obitelji s dječjim kolicima ili osobe s ograničenom pokretljivošću – naš restoran ima prilaz bez prepreka. Stupite u kontakt s nama i rezervirajte tren. U vezi toga možete nas jednostavno kontaktirati putem telefona na broj 021/ 623 224. Kao mogućnost plaćanja prihvaćamo VISA karticu, Mastercard karticu i debitnu karticu. Osim toga, postoji i mogućnost plaćanja gotovinom. Naša jela možete naručiti i za van.

Lokacije

Kliknite za prikaz karte

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

SRIDA SELA 1, 21325 Tučepi, Hrvatska

Napravite svoju rezervaciju

021/ 623 224

Dostupne mogućnosti plaćanja

O nama

Traditional Croatian food

Traditional Croatian food

Modern and traditional restaurant

Except our fabulous food you can enjoy our peaceful sunsets!

Visit us and enjoy at our konoba Veza Tučepi!

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku.

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte.
Unesite broj telefona.
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue