Dobrodošli! Welcome!

Konoba Veza

Rezervacija

Možete naručiti za van | Tučepi

Želite jesti hrvatska ili mediteranska jela, a još uvijek ste u potrazi za odgovarajućim restoranom u kojem želite provesti svoju večer? Želimo vam srdačnu dobrodošlicu u naš restoran Konoba Veza. Uživajte u finim jelima i prelijepom ambijentu u našem restoranu. Kada je toplo vrijeme, posjetite našu idiličnu terasu. Jednostavno pobjegnite od vrućine u naše dobro klimatizirane prostorije. Ugodno se kod nas smjestite.

Top restoran s WIFi-jem

Naša hrvatska i mediteranska kuhinja nudi vam mnoštvo ukusnih, s ljubavlju pripremljenih poslastica. Kod nas vas očekuju vrhunske delikatese, odlična gurmanska hrana i odlični lokalni proizvodi. Rado ćemo vam preporučiti alkoholno piće uz naša omiljena jela s roštilja i uz naša jela s morskim plodovima. I za sladokusce imamo nešto u ponudi. Naše svježe palačinke, naš svježi kruh ili naši raznovrsni kolačići jesu i kao desert posebno ukusni. Dođite na ručak ili na večeru kod nas! Nudimo vam i gratis pristup WiFi-ju kako biste tijekom boravka kod nas mogli surfati na internetu. Kutak za pušače nudi ugodno sklonište za sve pušače.

Dijeta i posebna prehrana

Svojim gostima nudimo i vegetarijanska jela – na taj način i najzahtjevniji mogu naći nešto ukusno za sebe. Iznenadit će vas koliko je mogućnosti za razmaziti svoje nepce poslasticama, a opet brinuti o svojem zdravlju.

Posebno praktično zahvaljujući našim parkiralištima

Inače, do nas možete doći i autom, a za vas imamo i besplatno parkiralište. Do našeg restorana možete doći bez prepreka. Još danas rezervirajte stol kod nas i nagradite se večerom s izvrsnim jelima u našim ugodnim prostorijama. Pošaljite nam svoju rezervaciju jednostavno putem telefona na broj 021/ 623 224. Kod nas nekomplicirano plaćate gotovinom ili Mastercard karticom, VISA karticom ili debitnom karticom. Naši obroci mogu se i ponijeti. Radimo svakim danom od 17:00 do 23:00 sati.

Lokacije

Kliknite za prikaz karte

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

SRIDA SELA 1, 21325 Tučepi, Hrvatska

Napravite svoju rezervaciju

021/ 623 224

Naše radno vrijeme

Ponedjeljak
17:00 – 23:00
Utorak
17:00 – 23:00
Srijeda
17:00 – 23:00
Četvrtak
17:00 – 23:00
Petak
17:00 – 23:00
Subota
17:00 – 23:00
Nedjelja
17:00 – 23:00

Dostupne mogućnosti plaćanja

O nama

Traditional Croatian food

Traditional Croatian food

Modern and traditional restaurant

Except our fabulous food you can enjoy our peaceful sunsets!

Visit us and enjoy at our konoba Veza Tučepi!

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku.

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte.
Unesite broj telefona.
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue