Dobrodošli! Welcome!

Konoba Veza

Sada je otvoreno
Rezervacija

Možete naručiti za van | Tučepi

Htjeli biste jesti hrvatsku ili mediteransku hranu, a još uvijek tražite za pravim restoranom u kojem želite provesti svoju večer? Želimo vam ljubaznu dobrodošlicu u naš restoran Konoba Veza. Uživajte u ukusnim jelima i jedinstvenom ambijentu u našem lokalu. Na našoj terasi možete sjediti vani i sa svojim prijateljima uživati u ljetu. Posebno ugodno: Budući da su naše unutarnje prostorije ugodno klimatizirane, vaš će boravak biti ugodan na bilo kojoj temperaturi.

Top restoran s WIFi-jem

Naša kuhinja očarat će vas posebnim autentičnim i tradicionalnim jelima. Čak i za naše najizbirljivije goste imamo ogroman broj slastica iz naših vrhunskih delikatesa i naše odlične gurmanske hrane. Kod nas možete uživati u našim omiljenim tjesteninama i našim jelima s roštilja uz alkoholno piće – rado ćemo vam pomoći pri izboru. Za pravo oduševljenje brinu se naše božanstvene deserte, naše raznovrsne kolačiće i naše voće između obroka ili kao desert. Uživajte u vašem ručku ili u vašoj večeri kod nas! Nudimo vam i gratis pristup WiFi-ju kako biste tijekom boravka kod nas mogli surfati na internetu. Pušačima na raspolaganju stoji vlastiti dio.

Dijeta i alergije

Naša vegetarijanska jela posebno su omiljeni jer se pripremaju s ljubavlju i pokazuju koliko svestranih kreacija za takva jela postoji. Dozvolite da vam dokažemo da zdrava prehrana može biti jednostavna, a da pri tome možemo ponuditi veliki izbor ukusnih jela.

Iskoristite naša parkirališta

Ispred restorana naći ćete gratis parkirna mjesta za naše goste. Kod nas je prilaz bez prepreka zagarantiran. Rezervirajte svoje mjesto odmah – radujemo se vašoj posjeti. Kontaktirajte nas sasvim nekomplicirano telefonom na broj 021/ 623 224. Kao mogućnost plaćanja prihvaćamo Mastercard kartica, VISA karticu i debitnu karticu. Osim toga, postoji i mogućnost plaćanja gotovinom. Naša jela mogu se i ponijeti. Radimo svaki dan u tjednu.

Lokacije

Prikaži kartu

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

SRIDA SELA 1, 21325 Tučepi, Hrvatska

Napravite svoju rezervaciju

021/ 623 224

Naše radno vrijeme

Ponedjeljak
17:00 – 23:00
Utorak
17:00 – 23:00
Srijeda
17:00 – 23:00
Četvrtak
17:00 – 23:00
Petak
17:00 – 23:00
Subota
13:00 – 23:00
Nedjelja
13:00 – 23:00

Dostupne mogućnosti plaćanja

O nama

Traditional Croatian food

Traditional Croatian food

Modern and traditional restaurant

Except our fabulous food you can enjoy our peaceful sunsets!

Visit us and enjoy at our konoba Veza Tučepi!

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku.

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte. Unesite valjanu adresu e-pošte
Unesite broj telefona. Upišite valjani broj telefona
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue