Dobrodošli! Welcome!

Konoba Veza

Rezervacija

Možete naručiti za van | Tučepi

Ako želite provesti nezaboravnu večer uz hrvatska ili mediteranska jela sa svojim najmilijima, onda je naš restoran pravi izbor za vas. Dođite u naš restoran Konoba Veza i počastite se ukusnim kreacijama naših vrhunskih kuhara! Uživajte u blagim večerima na našoj prelijepoj, idiličnoj trerasi. Jednostavno pobjegnite od vrućine u naše optimalno klimatizirane prostorije. Lijepo se kod nas smjestite.

Top restoran sa sveobuhvatnom ponudom pića

Naša kuhinja očarat će vas posebnim autentičnim i tradicionalnim jelima. Kušajte raznovrsne regionalne proizvode, odlične lokalne proizvode, odličnu gurmansku hranu i vrhunske delikatese naših prvorazrednih kuhara kreiranu s puno ljubavi. U svakom slučaju probajte zaista izvrstan sir i ribu kao i našu alkoholnu piću ili našu aromatičnu pivo. I za sladokusce imamo nešto u ponudi. Naše svježe palačinke, naš svježi kruh ili naši božanstveni deserti jesu i kao desert posebno ukusni. Dođite kod nas na slastnu večeru. Ulogirajte se na našu gratis WiFi-mrežu i ostanite u kontaktu s vašim prijateljima. Imamo i zaseban dio za pušače.

Alergije ili poseban način prehrane

Kušajte naša raznovrsna i vegetarijanska jela i otkrijte neočekivanu raznolikost obroka. Želimo vam olakšati brigu za zdravlje dok jedete kod nas te dokazati da i zdrava jela mogu biti ukusna.

Naša usluga dostava stoji vam na raspolaganju

Ispred restorana postoje gratis parkirna mjesta za naše goste. Posebno zanimljivo za obitelji s dječjim kolicima ili osobe s ograničenom pokretljivošću – naš restoran ima prilaz bez prepreka. Jednostavno rezervirajte stol kod nas. Rado ćemo vas ugostiti u našim prekrasnim prostorijama. Kontaktirajte nas jednostavno telefonom na broj 021/ 623 224. Kao mogućnost plaćanja nudimo plaćanje debitnom karticom, VISA karticom ili Mastercard karticom ili plaćanjem gotovinom. Ako naša jela želite pojesti u svojem domu, tada ih kod nas možete naručiti i za van.

Lokacije

Prikaži kartu

Vaša IP adresa poslat će se u Google Maps.

SRIDA SELA 1, 21325 Tučepi, Hrvatska

Napravite svoju rezervaciju

021/ 623 224

Dostupne mogućnosti plaćanja

O nama

Traditional Croatian food

Traditional Croatian food

Modern and traditional restaurant

Except our fabulous food you can enjoy our peaceful sunsets!

Visit us and enjoy at our konoba Veza Tučepi!

Naše usluge

Sve na jednom mjestu

Pošaljite nam poruku.

Unesite ime.
Unesite adresu e-pošte.
Unesite broj telefona.
Unesite predmet.
Unesite poruku.
Vaša je poruka poslana. Uskoro ćemo vam se javiti s povratnom informacijom.
Poruka nije uspješno poslana.
Twitter_Logo_Blue