Dobrodošli! Welcome!

Konoba Veza

Rezervare

Možete naručiti za van | Tučepi

Jeste li za ugodnu večer uz hrvatsku ili mediteransku hranu u našem odličnom restoranu? U našem restoranu Konoba Veza nudimo vam raznovrsna i izvrsna jela koja još više gode u vrhunskom okruženju. Naša terasa posebno je atraktivna pri sunčanom vremenu. Samo pobjegnite od vrućine u naše optimalno klimatizirane prostorije. Lijepo se kod nas smjestite.

Top restoran sa svestranim jelovnikom

Birajte između mnogobrojnih jela hrvatske i mediteranske kuhinje i dopustite da vas oduševimo. Čak i za naše zahtjevne goste imamo ogroman broj delicija iz naših vrhunskih delikatesa i naše odlične gurmanske hrane. Kod nas nudimo veličanstvena jela kao naš zaista izvrsni sir uz alkoholnom piću – rado ćemo vam pomoći u odabiru. Naše voće i naši raznovrsni kolačići razmazit će vas između obroka ili kao desert. Više vas ništa ne sprječava da k nama dođete na odličan ručak. Za sve food blogere: Snimite fotografije i podjelite ih na instagramu – imamo besplatan WiFi. Pušačima na raspolaganju stoji zaseban dio.

Dijeta i posebna prehrana

Naši vegetarijanski obroci posebno su omiljeni jer se prave s ljubavlju i pokazuju koliko svestranih kreacija za takva jela postoji. Dozvolite da vam dokažemo da zdrava prehrana može biti jednostavna, a da pri tome možemo ponuditi veliki izbor ukusnih jela.

Posebno praktično zahvaljujući našim parkiralištima

Iskoristite naša besplatna parkirna mjesta za naše goste. Naš restoran ima prilaz bez prepreka. Rezervirajte svoje mjesto sada – radujemo se vašem boravku kod nas. Uz našu online rezervaciju rezerviranje stola postaje potpuno nekomplicirano. Moguće je i pozivom na broj 021/ 623 224. Kao način plaćanja nudimo plaćanje VISA karticom, debitnom karticom ili Mastercard karticom ili plaćanjem gotovinom. Naša jela možete naručiti i za van. Radimo svakim danom.

Locație

Faceți clic pentru a afișa harta

Adresa dvs. IP va fi trimisă pe Hărțile Google.

SRIDA SELA 1, 21325 Tučepi, Croația

Faceți o rezervare

021/ 623 224

Programul nostru de funcționare

Luni
18:00 – 23:00
Marți
12:00 – 23:00
Miercuri
12:00 – 23:00
Joi
12:00 – 23:00
Vineri
12:00 – 23:00
Sâmbătă
12:00 – 23:00
Duminică
12:00 – 23:00

Opțiuni de plată disponibile

Despre noi

Traditional Croatian food

Traditional Croatian food

Modern and traditional restaurant

Except our fabulous food you can enjoy our peaceful sunsets!

Visit us and enjoy at our konoba Veza Tučepi!

Serviciile noastre

Informații de contact

Trimiteți-ne mesajul dumneavoastră.

Introduceți numele.
Introduceți adresa de e-mail.
Introduceți numărul de telefon.
Introduceți subiectul.
Introduceți mesajul.
Mesajul dvs. a fost trimis. Vă vom contacta în curând.
Mesajul nu a fost trimis.
Twitter_Logo_Blue